Solariumien kuningas on nyt täällä!

 

Solagen V on Alisunin valmistama tekninen taidonnäyte, joka ei ole pelkästään solarium. Laitteen sisältä löytyy UV-lamppujen lisäksi ihon oma kollageenintuotantoa tehostavat punavalohoitolamput. Punavalohoidolla on elvyytäviä ja ihon rakenteita vahvistavia sekä nuorentavia ominaisuuksia. Vaikutukset tapahtuvat alimmissa ihokerroksissa, joissa punainen valo kiihdyttää kehon oma kollageenin tuotantoa. Punavalohoidon aikana koko kehosi nauttii hoidon nuorentavasta vaikutuksesta, erityisesti kasvojen alue. Yhden hoitokerran kesto on 15min, hoitoja suositellaan suorittamaan 2-3 kertaa viikossa 10-30 kerran sarjahoitoina. Sarjahoidon päätyttyä tulosten säilyttämiseksi riittää 1krt/vko.

 

Punavalhoidon vaikutukset:

∙ Rakentaa terveen kollageeniverkoston
∙ Vähentää juonteita ja ryppyjä
∙ Parantaa ihon rakennetta
∙ Piristää ihosolujen uusiutumista
∙ Uudelleenkiristää ihoa (auttaa ehkäisemään selluliittia)
∙ Piristää ihon hapenottokykyä
∙ Kehittää mineraaliaineenvaihduntaa
∙ Lisää kosteuden kerääntymistä ihoon
∙ Auttaa tekemään ihosta tasaisen ja raikkaan

 

 

Yhdistelmähoidossa molemmat lamput ovat käytössä, jolloin saavutetaan entistä syvempi ja tummempi rusketus. Ihosi nauttii UV-lamppujen tarjoamasta D-vitamiinin synteesistä sekä melatoniinin tuotannosta, unohtamatta punavalohoidon tarjoamaa virkistävästä ja kosteuttavaa vaikutusta.   

 

 

Alapuolella näkyvä kuva on sveitsiläisten tutkijoiden suorittaman kliinisen tutkimuksen tulos. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää punavalohoidon vaikutus ihokudoksen rakenteellisiin muutoksiin sekä kollageenin tuotantoon. Tutkimuksessa verrattiin viittä avaintekijää; ihon rasvasolujen määrää, kosteusprosenttia, elastisuutta, pigmenttivaihteluja sekä transepidermaalista nesteen haihtumista. Kuvat osoittavat kollageenituotannon kasvua sekä ihon silottumista ylemmissä ihokerroksissa. Tutkimuksiin osallistuneet koehenkilöt kävivät Alisunin solariumissa 30 kertaa kolmen kuukauden aikana.

 

 

Vasemmalla olevat otokset on otettu ennen hoidon aloittamista ja oikealla olevat hoitojen jälkeen. Ylemmät tulokset ovat miespuolisen koehenkilön, kun taas alemmat kuvat ovat naispuolisen koehenkilön.

 

Tule tutustumaan vallankumoukselliseen solariumiin!

Varaa aikasi kätevästi itse sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä.

Valittavanasi on kolme erilaista hoitovaihtoehtoa:


Tasoitushoito ( 10kertaa / 10-15min )
Ihon rakenne paranee ja puhdistuu kuona-aineista. Ihon kosteusarvot paranevat. Vähintään 2-3krt viikossa, hoidon jälkeen 1krt viikossa riittää säilyttämään hoidon tulokset.

Elvytyshoito ( 20kertaa / 15-20min )
Tasoittaa ja siloittaa ihoa vähentäen mustapäitä ja ryppyjä. Ihon pigmenttierot tasoittuvat, häivyttäen myös pisamat. Hoitokerrat 2-3krt viikossa, tulosten säilyttämiseksi hoidon jälkeen 1krt viikossa 15min.

Nuorennushoito ( 30kertaa / 15-20min )
Syväkosteuttava hoito, tasoittaa pienet rypyt ja häivyttää isommat näkyvästi. Paras tapa virittää oma kollageenintuotanto maksimiin. Ihohuokoset pienenevät, ihon elastisuus paranee huomattavasti. Vähintään 2-3krt viikossa, tulosten säilymiseksi hoidon jälkeen 1krt viikossa 15min ajan.